Tankreiniging installatie op maat laten maken

Tankreiniging installatie op maat laten maken

Tankreiniging installatie op maat laten maken

Jarenlange ervaring

Welkom op de website van Meijer Tankcleaning, onderdeel van Meijer Reinigingssystemen. Zoals de naam al zegt, zijn wij gespecialiseerd in de ontwikkeling van tankreiniging installaties op maat. Doordat wij al decennia lang opereren in deze markt, hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van tankreiniging. Installaties worden tegenwoordig steeds complexer, maar voor ons is dat geen enkel probleem. Met ons team van ervaren installateurs kunnen wij altijd een installatie verzorgen die perfect aansluit bij uw wensen.


Tankreiniging installatie van Meijer Tankcleaning

Meijer Tankcleaning vindt kwaliteit zeer belangrijk. Onze tankreiniging installaties hebben een lange levensduur, lage onderhoudskosten en dienen probleemloos te functioneren. Het is dan ook mogelijk om deze installaties wereldwijd in te zetten.

Offerte voor een tankreiniging installatie

U kunt altijd vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Gebruik daarvoor ons formulier of neem telefonisch contact op.

Op basis van uw wensen

De mogelijkheden op het gebied van een tankcleaning installatie zijn ontelbaar. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, weten we goed welke oplossing het beste werkt in verschillende situaties. We vinden het erg belangrijk dat we aan al uw wensen kunnen voldoen wanneer we een tankreiniging installatie op maat maken. Vooraf bespreken we altijd met u wat er mogelijk is, zodat u goed op de hoogte bent van wat we allemaal kunnen maken. Door uw wensen op tafel te leggen en dit te combineren met onze kennis, kunnen wij een installatie voor u maken die helemaal past bij het plaatje wat u in uw hoofd had.

Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen?

Vul dan onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Meijer Reinigingssystemen
  • Spanjelaan 8
    9403 DP Assen
  • 0592 262 833