Profiel
100%
min
133%

Profiel

Profiel

Wij helpen en adviseren u graag!

Meijer Reinigingssystemen is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in alles wat met water en reinigen te maken heeft. Ons leveringsprogramma omvat ondermeer Tankcleaning installaties, IBC reinigingsinstallaties, op maat gemaakte (industriële) reinigingssystemen en toebehoren. Meijer Reinigingssystemen is een zeer flexibel bedrijf met veel ervaring zodat we voor praktisch ieder probleem een oplossing kunnen bieden.

Meijer Reinigingssystemen beschikt over een eigen team van installateurs en goed opgeleide servicemedewerkers die ervoor zorgen dat de installaties perfect worden geïnstalleerd en onderhouden. Ons streven is te allen tijde een tevreden klant en een prettige, langdurige relatie.

Wij adviseren onze (toekomstige) klanten graag en altijd vrijblijvend over de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Ook begeleiden wij onze klanten tijdens de ontwikkeling, bouw en opstartfase van hun nieuwe bedrijf of met de uitbreiding van hun activiteiten.

Graag informeren wij u nader over alle mogelijkheden. U kunt reageren door middel van het informatieformulier. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij horen graag van u!

Neem contact op