Tankcleaning installaties op maat gemaakt

Tankcleaning installaties op maat gemaakt

Tankcleaning installaties op maat gemaakt

Geheel naar wens

Meijer Reinigingssystemen bouwt Tankcleaning installaties op maat, geheel naar wens of specificatie.

De Tankcleaning installaties van Meijer Reinigingssystemen onderscheiden zich door de lange levensduur, lage onderhoudskosten en het probleemloos functioneren. Hierdoor zijn de installaties prima geschikt om overal ter wereld te worden ingezet.

Tankcleaning installaties op maat gemaakt

Bedrijfsklaar en makkelijk te transporteren

Bij voorkeur wordt de apparatuur in een nieuwe zeecontainer gebouwd evenals de eventuele stoom- of verwarmingsketel. Het voordeel hiervan is dat de installatie geheel bedrijfsklaar en makkelijk te transporteren is. Door deze constructie is de installatie ook gemakkelijk buiten te plaatsen en het is zelfs mogelijk om de installatie verplaatsbaar te maken wat ideaal is voor tijdelijk werk of een tijdelijke locatie. Een ander voordeel is dat de installatiewerkzaamheden op locatie beperkt worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de apparatuur in een technische ruimte te bouwen.

De tankcleaning installaties van Meijer Reinigingssystemen worden in eigen huis gebouwd van alleen de beste componenten, op geen enkel gebied worden concessies gedaan als het gaat om kwaliteit.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen