Reinigingssystemen | Installaties op maat

Reinigingssystemen | Installaties op maat

Reinigingssystemen | Installaties op maat

Installaties op maat

Meijer Tankcleaning is onderdeel van Meijer Reinigingssystemen. Wij zijn dé partij op het gebied van reinigingssystemen. Onze installaties worden wereldwijd ingezet in diverse industrieën. Doordat wij al jarenlang actief zijn in deze markt, hebben wij al vele installaties op maat mogen maken in zeer uiteenlopende situaties. We hebben dan ook al veel ervaring met tal van verschillende reinigingssystemen.

Meijer Tankcleaning

Wij maken reinigingssystemen op maat voor diverse doeleinden. De installaties die wij aanbieden zijn tankreiniging installaties, IBC reiniginginstallaties, vatenreinigingsinstallaties en hogedrukreinigingsinstallaties. Bent u nu op zoek naar een andere vorm van industriële reiniging? Ook dan denken we graag met u mee. Doordat wij onze machines op maat bouwen, is er ontzettend veel mogelijk. U kunt altijd vrijblijvend advies aan ons vragen. We denken graag met u mee.

Offerte voor een reinigingssysteem

U kunt altijd vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen. Gebruik daarvoor ons formulier of neem telefonisch contact op.

Wilt u vrijblijvend informatie aanvragen?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over reinigingssystemen. Vul dan onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Meijer Reinigingssystemen
  • Spanjelaan 8
    9403 DP Assen
  • 0592 262 833